top of page

Market Research Group

Public·11 members

Sunset-beach-serija-sa-prevodom


Sunset Beach: Serija sa prevodom
Sunset Beach je američka sapunica koja se prikazivala od 1997. do 1999. godine na NBC televiziji. Serija je pratila ljubavi i živote stanovnika priobalnog kalifornijskog gradića Sunset Beacha, koji je bio pun intriga, tajni i zločina. Serija je bila vrlo popularna te je osvojila mnogobrojne nagrade, uključujući Daytime Emmy nagrade.


DOWNLOAD: https://urlgoal.com/2w4koK


Glavna junakinja serije je Meg Cummings, koja na dan svog vjenčanja ostavlja svoj dom u Kansasu kako bi započela novi život u Sunset Beachu, u Kaliforniji. Njen cilj je pronaći prijatelja s kojim se dopisuje preko računala, a koji se zove SB. Međutim, kada stigne u Sunset Beach, njen se život okreće naglavačke kada se uključi u dinamične živote tamošnjih stanovnika, među kojima su i Ben Evans, bogati i zgodni vlasnik noćnog kluba, Annie Douglas, zla i manipulativna kći bogataša, Ricardo Torres, policajac koji istražuje ubojstva i nestanke, Caitlin Richards, kći političara koja ima tajnu vezu s oženjenim muškarcem, i mnogi drugi.


Serija je poznata po svojim neobičnim i fantastičnim zapletima, koji su uključivali serijske ubojice, dvojnike, vještice, vampire, vremenske putovanja, zemljotrese i cunamije. Serija je također imala mnogo romantičnih scena i ljubavnih trokuta, koji su držali gledatelje u neizvjesnosti. Serija je imala tri sezone i ukupno 755 epizoda.


Serija Sunset Beach je dostupna za gledanje sa prevodom na internetu. Možete ju pronaći na raznim web stranicama koje nude besplatno ili plaćeno gledanje serija i filmova. Jedna od takvih stranica je SoundCloud, gdje možete slušati Sunset Beach seriju sa prevodom. Također možete pogledati video isječke i najave serije na YouTubeu ili pročitati više informacija o seriji na Wikipediji. Ako ste ljubitelj sapunica i tražite nešto novo i uzbudljivo za gledanje, Sunset Beach je serija za vas.


Reference:  • : MojTV.hr: Sunset Beach (Sunset Beach, 1997) - Serija  • : MojTV.hr: Sunset Beach (Sunset Beach, 1997)  • : SoundCloud: Sunset-beach-serija-sa-prevodom  • : YouTube: Sunset Beach Best Opening  • : Wikipedia: Sunset Beach (TV series)
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page